top of page

Дорогі випускники!

Оновлено: 29 жовт. 2023 р.

Колись маленькими промінчиками великого батьківського сонця ви увірвалися в шкільне життя. Обігріті любов’ю та вчительською опікою, ви, як молоденькі пагінці, зростали в рідній школі.

А сьогодні вас, красивих, розумних, креативних, неповторних і таких до щему рідних, відпускаємо в доросле життя.

Любі випускники, кожен із вас залишає свій яскравий слід у серцях педагогів. Адже ваші 11 років – це і наше життя, яке ми прожили разом з вами. Ми любимо вас за те, які ви є, вдячні вам за те, якими ми є поряд із вами, адже саме завдяки вам, дорогі діти, вчимося, змінюємось і ми – ваші вчителі.

Ви з нетерпінням чекали цього дня. І ось до дорослого самостійного життя – один крок! Робіть його сміливо, досягайте своїх цілей, хай здійсняться ваші мрії та сподівання. Ви чудові юнаки та дівчата! Справжні українці! Любіть і боріться за свою неньку-батьківщину! Чиніть по справедливості і правді! Робіть безкорисні справи і не чекайте подяки. Діліться власним часом, посмішкою, добром! Любіть та поважайте батьків.

Пам’ятайте! Двері батьківського дому та рідної школи для вас завжди відкриті, тут вас чекають. Головне: обов’язково, будьте щасливими в цьому житті. Ви неймовірні, а ми вдячні долі за зустріч з вами.

З любов’ю і повагою ваша директорка!



25 переглядів0 коментарів
bottom of page