top of page

День учителя

Колонка директора школи


День учителя… У цей день повітря наповнюється ароматом осінніх квітів, лагідні промінчики сонця прориваються крізь дощові хмари, щоб подарувати посмішку тим, хто не мислить свого буття без уроків, конспектів та книг – всього, що має назву Школа. Це не професія, це стан душі, який триває двадцять чотири на сім. Там, де є педагог і учень, живе спілкування, там не обривається життєвий ланцюжок істини людського буття.

Учителі – поводирі дитячих душ, бо саме вони наповнюють серце дитини добром та милосердям, а розум спрагою до пізнання, навчають ідеалам та великій любові до неньки-України. Переконана, що в кожної дорослої людини був Учитель, який своїм учительським талантом, прикладом особистості, дивовижної гідності, інтелігентності надихав та підтримував упродовж життя. Натхненна праця та мудре слово наставників оцінюється та усвідомлюється нами інколи крізь роки…

Сучасні вчителі – це люди з високим ступенем соціальної активності та відповідальності за якість власної праці заради майбутнього своїх учнів. Пишаюся дотичністю до кагорти українського вчительства!

У день професійного свята хочу привітати всіх освітян, а особливо своїх колег, і побажати, щоб світло, яке ви запалюєте в серцях дітей, яскраво освітило й ваш шлях. Здоров’я всім, невичерпної енергії, молодості душі й людської поваги!

Перемоги та мирного неба у вільній та прекрасній країні – нашій Україні!

Людмила Кіта




54 перегляди
bottom of page